MotoGP Malesian Grand Prix
29-31.10.2021 (Alustava päivämäärä)
Hotellivaraus

 

Yhteistyössä johtavan online hotellivaraustoimiston kanssa voit varata hotellin Kuala Lumpurista tästä tai painamalla yllä olevaa hotelli-painiketta. Tällä hetkellä voimme tarjota lähes 100 hotellia Kuala Lumpurista edullisesta korkeatasoiseen hintaluokkaan.


Matkustustietoja


Radalle pääsee junalla, linja-autolla ja henkilöautolla Kuala Lumpurista. Kuala Lumpurista (KL) ota Pohjoinen-Etelä Moottoritie kohti KLIA-liittymää. Radalle pääsyyn menee KL:stä karkeasti noin 45 minuuttia. Jokaiseen katsomoon ja seisomapaikka-alueelle on olemassa erilliset portit. Pääsisäänkäynti on radan läntisessä osassa seuraavissa GPS koordinaattien antamassa kohdassa: 2°43'51.58"N (Longitudi) ja 101°44'16.81"E (Langitudi)


Kansainväliset lennot saapuvat Malesiaan, Kuala Lumpurin Kansainväliselle Lentokentälle (‘KLIA’) (www.klia.com.my). Pääset Kuala Lumpuriin henkilöautolla, junalla tai linja-autolla.


Lentokenttätaksi (‘Airport Limo’) toimii KLIA-lentokentän ja Kuala Lumpurin ja Selangorin kaupunkien välillä. Lentokenttätaksin lippuja voi ostaa Airport Limon palvelutiskiltä Kansainvälisessä tuloaulassa. Hinnat ovat 67 RM ja 180 RM välillä. Huomaa, että Airport Limo yhtiö on ainoa taksiyhtiö, jolla on lupa ottaa ja jättää matkustajia lentoasemalla.


KLIA:n ja Kuala Lumpurin välillä liikennöi pikalinjoja kello 6:15 aamuisin aina klo 00:30 öisin. Matka kestää noin tunnin ja maksaa 25 RM aikuiselta. KLIAn ja Kuala Lumpurin juna-aseman välillä liikennöi non-stop junapalvelu (‘Klia Ekspres’). Yhdensuuntainen matka maksaa 35 RM ja vie kaupungin keskustaan 28 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata auton lentokentän yhdestä suurista autovuokraamoista.