Formel 1 Ungarske Grand Prix
31.07-02.08.2020

F1 HUNGARY 2020 WAS CANCELLED. TICKETS PURCHASED WILL BE VALID FOR 2021 OR CAN BE CANCELLED. WE WILL INFORM OUR CLIENTS ABOUT THE REFUND PROCESS ONCE THE PROMOTER OF THE GRAND PRIX PUBLISHES SUCH INFORMATION. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.

Billettsalg lukker den 11:59, 27.07.2020

Betaling kun med kredittkort!

Baneinformasjon

Den ungarske Grand Prixen holdes i Mogyoród rett utenfor hovedstaden til Ungarn, Budapest. Det første formel en grand prixen ble holdt i 1986 på denne banen etter en rekordrask konstruksjon som startet ett år før. Den ungarske Grand Prixen var det første formel en-løpet noensinne som ble holdt bak jernteppet som opprinnelig skulle blitt holdt i Sovjetunionen. Banen er en naturlig dal og 80 % av banen må derfor bli sett fra et annet punkt rundt banen.

Den 4,4 kilometer lange banen har 16 svinger og har blitt endret litt i løpet av de siste 20 årene for å forbedre mulighet for forbikjøring. Banen ble opprinnelig planlagt å bli holdt i gatene til Budapest og sannsynligvis er dette årsaken til at den har en tvistaktig layout som likner den til Monaco. I følge utsagnene og intervjuene har sjåførene ulike meninger om banen. Selv om mange slik som Ayrton Senna, Nigel Mansell, Michael Schumacher og Fernando Alonso sier at de elsker den, er det mange som anser banen, og den ungarske Grand Prixen, som for sakte, varm og krevende.

Den ungarske Grand Prixen er imidlertid ofte et av de mest spennende og handlingsrike løpene i sesongen ettersom til og med små team kan nærme deg podiet innen tiden til løpet er over.

Grand Prixen holdes den første uka i august hvert år rett før den store musikkfestivalen i sentral-Europa, Sziget Festival, som holdes i sentrum av Budapest. Det gjør den ungarske Grand Prixen til en perfekt sommerdestinasjon ved å kombinere de to arrangementene. Forsikr deg om å bestille dine F1-billetter nå.